JetPeel - Tratamentul RedCarpet

Pielea noastră este cel mai mare organ al corpului nostru. Ea lucrează în orice moment, respiră, reglează căldura corporală și este un scut de protecție constant.Dar contururile faciale și structura acesteia se schimbă pe tot parcursul vieții. Pielea devine uscată, încrețită și capată un aspect neplăcut. Motivele acestui lucru sunt vârsta, influențele de mediu și modificările metabolice. Pielea suferă o pierdere de elasticitate și umiditate odata cu inaintarea in varsta si formează riduri iar in unele locuri chiar tulburări de barieră și pigmentare accentuata. Industria beauty a dezvoltat o gamă largă de creme și tratamente tehnice pentru a contracara aceste schimbări. JetPeel™ se evidențiază prin modul unic de abordare, fiind singura procedură care curăță, exfoliază, extrage, hidratează pielea și infuzează profund soluțiile active. Totul într-un mod eficient și rapid..

JetPeel - Tratamentul RedCarpet

EFICACITATE Jetpeel

JetPeel™ și-a dovedit clinic eficacitatea de mai multe ori. Revoluționează posibilitățile de a trata urmele pe care viața le lasă pe piele. Datorită tehnologiei brevetate și a soluțiilor sale speciale, acesta poate efectua cu ușurință o gamă variată de tratamente.

 • Curățarea/oxigenarea și detoxifierea pielii
 • Tratament anti-imbatranire
 • Tratament antirid
 • Tratament
 • Tratament skin tightening
 • Tratament hiperpigmentare
 • Tratament impotriva petelor de vârstă
 • Tratament impotriva petelor solare
 • Tratament impotriva porilor dilatați
 • Tratament antiacneeic și pentru piele impură
 • Tratament pentru ameliorarea cearcănelor
 • Tratament pentru luminozitate
 • Tratament pentru pielea sensibilă și/sau couperoză
Jetpeel-bucuresti

CUM ACȚIONEAZĂ?

JETPEEL tratament facial

JetPeel este potrivit pentru toate tipurile de piele. El poate fi utilizat în toate anotimpurile, având o gamă diversificată de tratamente estetice

JetPee

Cu ajutorul unui jet fin de aerosoli, acesta livrează serurile originale extrem de eficiente în straturile profunde ale pielii (Stratum Reticular) fără durere sau contact.Această tehnică de hidroporație are aceeasi precizie ca si un fasciculul laser si funcționează fără a irita sau a răni pielea.Serumurile extrem de active au fost create pentru mai multe indicații iar vâscozitatea lor a fost aleasa în așa fel încât, în combinație cu tehnologia JetPeel, să ajungă transcutanat exact acolo unde ar trebui să funcționeze: în piele. Jet-ul de aerosol nu numai că trimite ingredientele active speciale la locul lor de acțiune între straturile pielii, dar totodata are si o actiune mecanica asupra tesutului astfel imbunatatind micro-circulatia sanguina.Hidroporația JetPeel ™ în combinație cu ingredientele active special dezvoltate, garantează rezultate reproductibile și perfecte. Studiile realizate in intreaga lume dar si in clinicile dermatologice universitare confirmă eficacitatea și profunzimea penetrării tehnologiei Jetpeel ™.

Cum funcționează un tratament JetPeel™?

Drenaj limfatic
Fiecare tratament JetPeel ™ începe cu un drenaj limfatic detaliat. Sistemul limfatic este stimulat cu ajutorul presiunii constante a compresiei fluxului de aerosol colimat. Blocajele de sub piele sunt indepartate prin ganglionii limfatici. Țesutul conjunctiv și mușchii sunt stimulați și fluxul sanguin crește.

Exfoliere / curățare profundă
În a doua fază, jetul de aerosol este ghidat continuu și în mișcare constantă peste piele, la o distanță de aproximativ 1 cm. Presiunea poate îndepărta ușor celulele moarte ale pielii. În același timp, pielea este hidratata iar porii sunt curățați in profunzime. Folosind o tehnică specială de aplicare, problemele “încăpățânate” precum comedoanele pot fi îndepărtate eficient și ușor.După exfoliere, urmează managementul PH -ului Jetpeel ™. Metabolizarea sănătoasă a pielii necesită o valoare acidă a pH -ului pentru activitatea optimă a enzimelor de întinerire. Cu ajutorul complexelor de reînnoire special dezvoltate, valoarea pH-ului alcalin al tulburărilor de piele este redusă la intervalul optim, acid, iar pielea este pregatită pentru absorbția ingredientelor extrem de active.

Hidroporație
Există numeroase seruri active JetPeel ™ disponibile pentru a stimula formarea de fibre noi de colagen și elastină, pentru a hidrata intensiv tesutul (prin livrarea de acid hialuronic), pentru a îmbunătăți aspectul tenulului, pentru a netezi ridurile sau pentru a normaliza pigmentarea.

Cât dureaza un tratament JetPeel?

Tratamentul este nedureros și durează intre 45-60 minute per ședință. Protocolul de tratament se stabilește în funcție de necesitățile fiecărui pacient.

Există contraindicații in cazul tratamentui JetPeel ?

Ca in cazul tuturor tratamentelor, exista si contraindicații in cazul tratamentului JetPeel:

 • Răni deschise
 • Sensibilitate severă la frig
 • Cancer
 • Inflamația nervului trigemen
 • Sinuzită sau laringită (active)
 • Herpes (active)
 • Astm bronșic (active)
 • Tromboză
 • Sistemul nu a fost testat sau evaluat pe femeile însărcinate sau care alăptează, nici pe copii și sugari, de aceea nu este destinat utilizării pe aceste grupuri de utilizatori.

aplicații jetpeel

Tratamentul JetPeel™ are o gamă largă de aplicații și pe lângă hidroporația originală, există și alte tipuri de tratamente unice:

 • Tratament pentru stimularea cresterii parului;
 • Tratament impotriva căderii parului;
 • Tehnici de ridicare 3Deep;
 • Pregătirea perfectă a pielii pentru machiajul de mireasă sau alte ocazii;
 • Ameliorarea cicatricilor si a vergeturilor;
 • Rejuvenarea pielii;
 • Tratament Botox-Like;
 • Tratament Booster de vitamine.

Fără contact, fără ace și cu o penetrare profundă!

JetPeelTM este una dintre cele mai interesante metode de tratament dermocosmetic din lume, compus din mai multe etape de tratament: drenaj limfatic, masaj, curățare profundă, exfoliere și hidroporație. În hidroporație, substanțele extrem de eficiente sunt livrate ușor, dar dinamic, în cele mai profunde straturi ale pielii.

JetPeelTM vă îmbunătățește în mod vizibil și durabil aspectul tenului într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia JetPeelTM este o metodă de tratament sigură și eficientă pentru curățarea profundă și rafinarea tenului, ce stimulează de asemenea fluxul sanguin și activitatea naturală a pielii.

Primele rezultate pozitive sunt vizibile și palpabile imediat după tratament: ridurile mici sunt netezite, iar pielea arată fresh cu o strălucire unică, naturală. JetPeelTM poate fi folosit pentru a îmbunătăți în orice moment aspectul feței, al gâtului, al decolteului sau al mâinilor.

Care dintre tratamentele de mai jos vi s-ar potrivii cel mai bine?

proceduri jetpeel

Cu toţii ne dorim o curăţare profundă a tenului fără durere, fără iritaţii, realizată într-un timp scurt şi cu efecte vizibile imediat.

Tratamentul este format din:
– masaj limfatic pentru drenarea si detoxifierea țesutului;
– masaj mecanic pentru îmbunătățirea micro-circulației sanguine care ajuta la oxigenarea țesutului;
– hidropeeling personalizat pentru exfolierea si îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii. Ajuta la regenerarea naturala a pielii, îmbunătățind totodată si aspectul pielii.

Cea mai bună linie de tratament exfoliant cu AHA și BHA, special formulată în diferite concentrații pentru toatetipurile de piele.

Țesutul este masat și curățat în profunzime!

Acest tratament este format dintr-un masaj limfatic si hidropeeling (alegerea concentratiei peeling-ului se face în funcție de necesitatea țesutului dumneavoastră).
Este recomandat tuturor persoanelor.

Focus: Curățare, Îmbunătățirea aspectului pielii, Detoxifiere
Zone: Fata și Gât, Decolteu, Maini

Frumusețea nu ține de vârstă iar prevenția este cel mai bun aliat pentru un ten curat și sănătos. Tratamentul AntiAging Prevention este o procedura non-invaziva menita să încetinească procesul natural de îmbătrânire a pielii și să prevină apariția semnelor vizibile precum ridurile, pierderea elasticității și a luminozității Scopul său este de a ajuta la menținerea sănătății pielii și a aspectului tânăr.

Acest tratament este format din JetPeel Essential și AntiAging Prevention. Este recomandat persoanelor între 20 si 30+ de ani.

Focus: Preventie, Riduri fine, Hidratare Zone: Față și Gât, Decolteu, Mâini (1 tratament conține doar o singură zona)

Duceți tratamentul AntiAging la următorul nivel cu seria de îngrijire antiaging, formulată în mod inovator cu acid hialuronic de diferite dimensiuni moleculare, biopeptide patentate și extracte de plante unice pentru a regenera pielea și a reda senzația de tinerețe și vitalitate.

Scopul acestui tratament este de a îmbunătăți aspectul pielii și de a atenua semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi ridurile, pierderea elasticității și a luminozității.

Rezultatul este progresiv, producând un efect de lungă durată.

Acest tratament este format din JetPeel Essential si AntiAging.

Este recomandat persoanelor intre 30 si 45 de ani.

Focus: Riduri, Hidratare, Ameliorarea și diminuarea aspectului cearcănelor

Zone: Față și Gât, Decolteu, Mâini

(1 tratament conține doar o singură zona)

Tratamentul AntiAging+ este o procedură de îngrijire a pielii destinată pielii mature și care se bazează pe tehnologia JetPeel pentru a infuza ingrediente active pentru îngrijirea pielii prin intermediul unui jet de aer sub presiune. Scopul acestui tratament este de a îmbunătăți aspectul pielii și de a atenua semnele vizibile ale îmbătrânirii specifice pielii mature, cum ar fi ridurile profunde, pierderea fermității și a luminozității.

Rezultatul este progresiv, producând un efect de lungă durată.

Acest tratament este format din JetPeel Essential si AntiAging +.
Este recomandat persoanelor de peste 45 de ani.

Focus: Riduri, Hidratare, Ameliorarea și diminuarea aspectului cearcănelor

Zone: Față și Gât, Decolteu, Mâini

(1 tratament conține doar o singură zona)

Tratamentul JetPeel Acnee este o procedură de îngrijire a pielii destinată tratării acneei și care se bazează pe tehnologia JetPeel. Scopul acestui tratament este de a reduce inflamația și de a îmbunătăți aspectul pielii afectată de acnee, precum și de a preveni apariția de noi leziuni.

Soluția este special formulată si conține o combinație de mai multe ingrediente renumite pentru acțiunea lor de purificare si netezire, bogată în acizi hidroxi Omega și acid salicilic care ajută la netezirea suprafeței pielii și la purificarea porilor înfundați pentru un aspect uniform al țesutului.

Selective Care – Clear este o formulă unică care combină mai multe ingrediente renumite pentru acțiunile lor de purificare și netezire ce curăță pielea. Soluția conține un amestec de acid hidroxi Omega și acid beta hidroxi (BHA), derivat de vitamina B și o componentă avansată de lipopeptidă pentru un aspect clar, curat și proaspăt

Acest tratament este format din JetPeel Essential si Acnee.

Este recomandat persoanelor cu tenurile grase sau acneice.

Focus: Acnee, Exces de sebum

Zone: Față  (1 tratament conține doar o singură zona)

Tratamentul JetPeel Post Acnee este o procedură non-invazivă ce ajuta la ameliorarea urmelor lăsate de acnee. Cicatricile, roșeața/inflamația și alte probleme ale țesutului sunt diminuate de la ședința la ședința.

În timpul tratamentului JetPeel Post Acnee, terapeutul va folosi o varietate de seruri și soluții personalizate, în funcție de nevoile și tipul de piele al pacientului. Jetul puternic de soluție va ajuta la deschiderea porilor și la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, reducând astfel aspectul cicatricilor și a celorlalte imperfecțiuni.

Este important să discutați cu un specialist înainte de a decide să urmați un tratament JetPeel post-acnee, pentru a stabili dacă acesta este potrivit pentru tipul și condiția pielii dumneavoastră.

Acest tratament este format din JetPeel Essential si Post Acnee.
Este recomandat persoanelor cu tenurile grase, acneice și cu urme vizibile lăsate de acnee.
Nu poate fi efectuat pe perioadă caldă a anului.

Focus: Ameliorare cicatrici, Roseata, Inflamatia tesutului, Ten gras

Zone: Față (1 tratament conține doar o singură zona)

Creat special pentru tratamentul rozaceei și al pielii foarte sensibile, Couperose & Sensible Skin Serum este bogat în ingrediente antiinflamatoare și de protecție solară ce calmează și protejează, prevenind iritațiile și roșeața. Formula serumului este cu extract purificator si antioxidant de aloe barbadensis, Niacinamidă pentru reducerea liniilor fine și pigmentare, acid azelaic antibacterian care uniformizează , tonifică și calmează pielea. Este soluția perfectă, blândă și puternică, pentru cele mai sensibile și mai delicate tenuri.

Acest tratament este format din JetPeel Essential si Cuperose & Sensitive.
Este recomandat persoanelor cu tenurile sensibile sau cu cuperoză.

Focus: Ten Sensibil, Hidratare, Antioxidant, Cuperoza, Antirid

Zone: Față și Gât, Decolteu

(1 tratament conține doar o singură zona)

Expunerile repetate la soare fără protecţie, îmbătrânirea naturală a pielii și dereglările hormonale sunt cele mai comune cauze ale apariţiei petelor pigmentare.

Acest tratament conține ingrediente puternice de albire care acționează ca inhibatori ai pigmentului de culoare, creând instantaneu un ton mai luminos și mai uniform. Îmbogățit cu Vitamina Stay-C, o variantă rezistentă la oxidare a vitaminei C și compusul exclusiv Bio-White, bogat în albire naturală dar și ingrediente care reduc roșeața. Formula de albire este blândă și puternică pentru o utilizare eficientă pe față, bărbie, gât, decolteu și mâini.

Acest tratament este format din JetPeel Essential și Lightening and Pigmentation.
Este recomandat persoanelor cu care doresc obținerea aspectului unei pielii mai strălucitoare și a unui aspect uniform al tenului.

Focus: Ten matur, Pete pigmentare, tratament antioxidant,

Zone: Față și Gât, Decolteu, Mâini

(1 tratament conține doar o singură zona)

Îmbunătățiți efectul tratamentului JetPeel cu booster-ul Hydrate din seria JetCare Boost.

Îmbogățit cu PrimalHyalTM Ultrafiller, un Acid Hialuronic cu tehnologie avansată pentru a volumiza rapid ridurile. Bucurați-vă de o piele vizibil mai fină cu unul dintre cele mai populare produse din seria JetCare.

Acest tratament este format din JetPeel Essential, JetPeel Complex (la alegere, in functie de necesitatea tenului dumneavoastra) si Hydrate.

Este recomandat persoanelor cu care doresc obținerea unui boost de volumizare si hidratare.

Zone: Față și Gât, Decolteu, Mâini

(1 tratament conține doar o singură zona)

Îmbunătățiți efectul tratamentului JetPeel cu booster-ul Regenerate din seria JetCare Boost.

Acest ser booster îmbogățit cu vitamine, este special formulat pentru a regenera pielea cu puterea antioxidantă a vitaminelor A și E pentru un efect antiaging de înaltă performanță.

Acest tratament este format din JetPeel Essential, JetPeel Complex (la alegere, in funcție de necesitatea tenului dumneavoastră) si Regenerate.

Este recomandat persoanelor cu care doresc obținerea unui boost de regenerare celulara si cu un puternic impact antioxidant.

Zone: Față și Gât, Decolteu, Mâini

(1 tratament conține doar o singură zona)

Îmbunătățiți efectul tratamentului JetPeel cu booster-ul Glow din seria JetCare Boost.

Un booster excelent pentru un efect de strălucire ce conține o concentrație mare de Vitamina C. Această soluție unică se bazează pe un derivat de Vitamina C cu stabilitate superioară în formulări comparativ cu acidul ascorbic simplu, făcându-l și mai puternic și mai eficient.

Ingredientele avansate redau strălucirea naturală a pielii cu efect de antiaging.

Fortificat cu extracte naturale pe bază de fructe, serul booster Glow este experiența supremă cu vitamina C pentru a lumina atât tipurile de piele tinere cat si pe cele mature.

Acest tratament este format din JetPeel Essential, JetPeel Complex (la alegere, in functie de necesitatea tenului dumneavoastra) si Glow.

Este recomandat persoanelor cu care doresc obținerea unui boost de strălucire si luminozitate.

Zone: Față și Gât, Decolteu, Mâini

(1 tratament conține doar o singură zona)

Îmbunătățiți efectul tratamentului JetPeel cu booster-ul Tight din seria JetCare Boost.

Un complex de trei derivați ai vitaminei B, acest booster oferă o acțiune eficientă de hidratare, strângere și de întinerire a pielii.

Vitamina B x 3

Unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru tratarea și ameliorarea problemelor comune ale pielii, vitamina B este un ingredient foarte apreciat în produsele cosmetice și formulele de îngrijire ale pielii.

JetPeel Tight este considerat o alternativă non-invazivă la procedurile cosmetice cum ar fi lifting-ul facial, și poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, inclusiv ridurile fine, porii dilatați, pielea uscată și lipsită de strălucire și pierderea fermității pielii.

Acest tratament este format din JetPeel Essential, JetPeel Complex (la alegere, in functie de necesitatea tenului dumneavoastra) si Tight.

Este recomandat persoanelor cu care doresc obținerea unui boost de hidratare, fermitate, stralucire si strângere a pielii.

Zone: Față și Gât, Decolteu

(1 tratament conține doar o singură zona)

Tratamentul JetPeel Growth este o procedură non-invazivă ce utilizează tehnologia JetPeel pentru a îmbunătăți creșterea și sănătatea părului.

JetPeel este o tehnică care utilizează un jet puternic de apă, care este combinat cu substanțe nutritive și ingrediente active, pentru a exfolia, hidrata și hrăni pielea.

În timpul tratamentului JetPeel Growth, terapeutul va utiliza un jet puternic de apă pentru a aplica un ser personalizat pe scalp, care conține ingrediente active precum aminoacizi, vitamine și minerale ce stimulează creșterea părului și îmbunătățesc sănătatea scalpului. JetPeel ajută la penetrarea serului în scalp, fără a fi nevoie să se facă injecții sau alte proceduri invazive.

Tratamentul JetPeel Growth poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme ale părului, inclusiv subțierea părului sau pierderea acestuia. Acest tratament poate îmbunătăți circulația sanguină și oxigenarea scalpului, ceea ce poate ajuta la creșterea sănătoasă a părului.

Este important să discutați cu un specialist înainte de a decide să urmați un tratament JetPeel Growth, pentru a stabili dacă acesta este potrivit pentru nevoile și starea scalpului dumneavoastră și pentru a înțelege potențialele riscuri și beneficii ale tratamentului.

Acest tratament este format din JetPeel Essential și Hair Growth (10 sedinte unice)
Este recomandat persoanelor cu care doresc stimularea cresterii parului, stoparea căderii acestuia sau îngroșarea firului de par.
Acest tratament poate fi facut înainte sau dupa implantul de păr.

Focus: Stimularea cresterii parului, stoparea caderii parului, ingrosarea firelor de par.

Zone: Scalp

(sunt recomandate 3-4 sedinte la diferite intervale de timp intre ele)

 

JetPeel Hair Glow este o procedură non-invazivă care utilizează tehnologia JetPeel pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea părului.

JetPeel este o tehnică care utilizează un jet puternic de apă, care este combinat cu substanțe nutritive și ingrediente active, pentru a exfolia, hidrata și hrăni pielea și scalpul.

În timpul tratamentului JetPeel Hair Glow, terapeutul va utiliza un jet puternic de apă pentru a aplica un ser personalizat pe scalp, care conține ingrediente active precum proteine, vitamine și minerale, care ajută la hrănirea și revitalizarea părului. Acest tratament ajută la penetrarea serului în scalp, fără a fi nevoie să se facă injecții sau alte proceduri invazive.

Tratamentul JetPeel Hair Glow poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme ale părului, inclusiv păr uscat și fragil, păr tern și lipsit de strălucire. Acest tratament poate ajuta la hidratarea părului și scalpului, ceea ce poate îmbunătăți aspectul și sănătatea generală a părului.

Este important să discutați cu un specialist înainte de a decide să urmați un tratament JetPeel Hair Glow, pentru a stabili dacă acesta este potrivit pentru nevoile și starea scalpului și părului dumneavoastră și pentru a înțelege potențialele riscuri și beneficii ale tratamentului.

Acest tratament este format din JetPeel Essential și Hair Glow.
Este recomandat persoanelor cu care doresc o hidratare a scalpului pentru obținerea unui boost de hidatare a părului.

Focus: Par tern si lipsit de stralucire, Par uscat si fragil

Zone: Scalp

(sunt recomandate 3-4 sedinte la diferite intervale de timp intre ele)

O alternativă sigură la tratamentele standard cu botox! Acest tratament ajută la reducerea aspectului liniilor fine și a liniilor de expresie pentru un aspect mai fin, care sfidează vârsta. Datorită substanței active cu concentrație ridicată de 5% (Argireline® o hexapeptidă naturală avansată) care ajută la relaxarea mușchilor. Un aspect mai fin, mai tineresc.

Acest tratament este format din JetPeel Essential și Botox Like.

Este recomandat persoanelor cu care doresc diminuarea ridurilor de expresie.

Focus: Riduri fine, Riduri de expresie

Zone: Fata

(sunt recomandate 3-4 sedinte la diferite intervale de timp intre ele)

prețuri & programări Jetpeel

Tratament Pret
sedinta
Pachet
4 sedinte
Pachet
6 sedinte
Pachet
10 sedinte

Jet Peel Essential


JetCare Hydro

270 900 1500  

Jet Peel Complex


AntiAging Prevention
AntiAging
AntiAging +
Acnee
Post Acnee
Cuperose & Sensitive
Lightening and Pigmentation
Botox like

470* 1600 2500  

Jet Peel Excellence


Hydrate
Regenerate
Glow
Tight

670* 2400 3700  

Selective Care


Hair Growth
Hair Glow

250* 850 1300 2000

*preț unic / tip tratament

 

  Selectează procedura:

  Ai un cod de DISCOUNT? Introdu codul în căsuța de mai jos.