TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest website este proprietatea COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L., înregistrata în România cu J23/288/2022, 45490620. Website-ul www.cosmedical.ro este o platformă oferită de COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L. iar accesarea și utilizarea sa se vor face în conformitate cu termenii și condițiile de mai jos și cu toate legile în vigoare în momentul respectiv. Accesarea și utilizarea site-ului implică cunoașterea și acceptarea acestor termeni și condiții fără excepții.

1. Toate textele și materialele incluse în acest site sunt oferite doar pentru informare generală și nu constituie sub nici o formă o consultație medicală sau de alt tip. SCOSMEDICAL SKIN CARE S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea informației de pe acest site altfel decât cu titlu de informație generală.

2. Website-ul și întregul sau conținut, inclusiv întregul text, mărcile, logo-urile și imaginile sunt protejate prin drept de proprietate intelectuala și aparțin societății COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L.. Cu excepția cazurilor menționate în Termeni și Condiții, reproducerea oricărei părți a conținutului, sub orice formă, fără. acordul prealabil al societății COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L. este strict interzisă.

3. Conținutul poate fi utilizat exclusiv în scopuri necomerciale și pentru informare personală cu condiția ca drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv asupra mărcilor și siglelor aparținând COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L. să fie respectate, să fie indicat website-ul drept sursa de proveniență și să se atragă atenția asupra acestor Termeni si Condiții. Utilizarea sub nici o altă formă a informației și a materialelor publicate pe acest website nu este permisă fără acordul prealabil al societății COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L.. Pentru mai multe detalii privind utilizarea informaților și a materialelor din acest website, va rugam sa ne contactați la contact[@]cosmedical.ro.

4. Website-ul conține link-uri către alte site-uri și citate din terți. COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru și nu garantează acuratețea conținutului acestor site-uri și a informațiilor citate din terți. Link-ul către un site nu implică aprobarea de către COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L. a conținutului acestuia sau susținerea autorului sau și firma nu își asumă responsabilitatea pentru nici o pierdere sau daună rezultată în urma utilizării acestora.

5. COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L.nu își asă responsabilitatea pentru funcționarea defectuoasă a website-ului cauzată de defecțiuni ale serverelor pe care este găzduit, ale conexiunilor de internet sau de orice alți factori.

6. COSMEDICAL SKIN CARE S.R.L. poate modifica Termenii și Condițiile oricând și fără notificare prealabilă prin actualizarea și publicarea lor în această pagină a website-ului.